Öğretmenlik Uygulaması 2 Dersini Alacak Öğrenciler için Duyuru

27 Şubat 2023 Pazartesi

2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar yarıyılına mahsus olmak üzere; “Öğretmenlik Uygulaması 2” dersinin ilk ve ortaöğretim kurumlarının açık olduğu dönemde yapılması gerektiği dikkate alınarak, Yükseköğretim kurumlarımızdaki Öğretmenlik Uygulaması 2 dersini alan son sınıf öğrencilerinin, talepleri halinde bu derse halihazırda bulundukları illerdeki üniversitelerde devam edebileceği" bildirilmiştir.
Bu kapsamda;
  1. Fakültemiz öğrencisi iken Öğretmenlik Uygulaması 2 dersini Giresun’da almak isteyen öğrencilerimiz ders kaydı haricinde herhangi bir işlem yapmayacaktır.
  2. Fakültemiz öğrencisi iken diğer illerdeki Yükseköğretim Kurumlarından Öğretmenlik Uygulaması 2 dersini almak isteyen öğrencilerin aşağıdaki dilekçeyi doldurarak sporbilimleri@giresun.edu.tr adresine mail atmaları gerekmektedir.
Öğretmenlik Uygulaması 2 Dersini Başka Yükseköğretim Kurumundan Alma Talep Formu

1. Fakültemiz öğrencisi iken diğer illerdeki Yükseköğretim Kurumlarında Öğretmenlik Uygulaması 2 dersini almak isteyen öğrenciler eğitim almak istediği fakülteye mutlaka başvuru yapmalıdır. Aksi halde öğrencilerimiz seçmiş oldukları Öğretmenlik Uygulaması 2 dersine Giresun’da devam etmek zorundadır.
  2. Üniversitemize kayıtlı olmayan öğrenciler ise Fakültemize şahsen müracaat ederek (Öğrenci Belgesi ve Öğretmenlik Uygulaması 1 dersinden başarılı olduğunu gösterir belge ile) yüz yüze kayıt yaptırabileceklerdir.
Öğretmenlik Uygulaması 2 Ders Kaydı (Misafir Öğrenciler İçin)

Son Başvuru tarihi 01 Mart 2023 Çarşamba Günü Mesai Saati Bitimidir.