FİTNESS SALONU FİYAT LİSTESİ GÜNCELLENMİŞTİR.

02 Haziran 2023 Cuma

GİRESUN ÜNİVERSİTESİ SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ DEKANLIĞI FİTNESS SALONU FİYAT LİSTESİ GÜNCELLENMİŞTİR.

Giresun Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Dekanlığı Fitness Salonu fiyatları Kamu Sosyal Tesislerine İlişkin Tebliğine (TEBLİĞ NO:2023-1) göre güncellenmiştir.

Kayıt yaptırmak isteyen üyeler ek’te belirtilen evrakları ve sağlık beyanını imzalayıp, havale/eft ücreti makbuzunu veya post ödemesini yaptıktan sonra kayıtlarını tamamlayacaklardır.

GİRESUN ÜNİVERSİTESİ SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ DEKANLIĞI FİTNESS SALONU KULLANIM ÜCRET TABLOSU

FİTNESS SALONU KULLANIM ÜCRET TABLOSU (TL)
  1 Saatlik Üyelik Ücreti
ÖĞRENCİ 49,56 TL
İDARİ PERSONEL 49,56 TL
AKADEMİK PERSONEL 49,56 TL

***Üniversitemiz bünyesinde yer alan aktif milli sporcu öğrenciler;
***Üniversite Spor Federasyonunun düzenlediği üniversiteler arası müsabakalarda Üniversitemizi temsilen görev alacak olan ekstra net lisans sahibi sporcu öğrenciler;
Fitness Salonundan ücretsiz faydalanabilecektir.

ÇOK AMAÇLI BÜYÜK SPOR SALONU ÜCRETİ (TL)
1 SAATLİK ÜCRET 389,40 TL

Aile üyeleri kullanımı, 1. Derece yakınlar olarak kastedilmektedir. Giresun Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi spor merkezi fitness salonu eğitim bedeli, kurum kimlik kartları ile yapılacak olup, spor salonundaki post makinesinden ve aşağıda belirtilen Spor Bilimleri Fakültesi döner sermayesi hesabına HAVALE/EFT olarak yapılacaktır.

Spor Bilimleri Fakültesi Döner Sermaye Hesap Bilgileri:
      Şube: 123 Ziraat Bankası /Giresun
      Hesap Adı: Spor Bilimleri Fakültesi Döner Sermaye