Araştırma Görevlisi Alım İlanı Ön Değerlendirme Sonuçları

29 Ocak 2024 Pazartesi

ÖN DEĞERLENDİRME SONUCU
27 Aralık 2023 tarihli Üniversitemiz öğretim elemanı alım ilanı ön değerlendirmesi “Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik” in 10 uncu maddesi hükmünce gerçekleştirilmiştir.

Giriş sınavına katılmaya hak kazanan adayların giriş sınavları 12 Şubat 2024 Pazartesi günü Giresun Üniversitesi Güre Yerleşkesi Spor Bilimleri Fakültesi Dekanlık Toplantı salonunda saat 10:00’da gerçekleştirilecektir. Adaylara sınav yeri ve saati ile ilgili olarak yazılı bir tebligat yapılmayacaktır.

Ön değerlendirme sonucu adaylara yazılı olarak bildirilmeyecek olup, bu sonucun yayın tarihi tebligat tarihi olarak kabul edilecektir. Ön değerlendirme sonucuna itirazlar 02 Şubat 2024 Cuma günü mesai bitimine kadar Birimimizin internet sitesinde belirtilen e-posta adresine e-posta yoluyla veya şahsen yapılabilecektir.


 

İlan Edilen Birim / Kadro
Spor Bilimleri Fakültesi-Beden Eğitimi ve Spor Bölümü / Araştırma Görevlisi

İlan Şartı
Beden Eğitimi ve Spor Anabilim Dalı Psiko-Sosyal programında tezli yüksek lisans yapıyor olmak.


İlan Edilen Birim / Kadro
Spor Bilimleri Fakültesi- Antrenörlük Eğitimi Bölümü / Araştırma Görevlisi

İlan Şartı
Beden Eğitimi ve Spor Anabilim Dalında doktora yapıyor olmak ve 2. kademe Basketbol veya Yüzme Antrenörlük belgesine sahip olmak.