Araştırma Görevlisi Alım İlanı Ön Değerlendirme Sonuçları

28 Kasım 2022 Pazartesi

ÖN DEĞERLENDİRME SONUCU

08 Kasım 2022 tarihli Üniversitemiz öğretim elemanı alım ilanı ön değerlendirmesi “Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik” in 10 uncu maddesi hükmünce gerçekleştirilmiştir.

Giriş sınavına katılmaya hak kazanan adayların giriş sınavları 08 Aralık 2022 Perşembe günü Giresun Üniversitesi Güre Yerleşkesi Spor Bilimleri Fakültesi Dekanlık Toplantı salonunda ve saat 10:00’da gerçekleştirilecektir. Adaylara sınav yeri ve saati ile ilgili olarak yazılı bir tebligat yapılmayacaktır.

Ön değerlendirme sonucu adaylara yazılı olarak bildirilmeyecek olup, bu sonucun yayın tarihi tebligat tarihi olarak kabul edilecektir. Ön değerlendirme sonucuna itirazlar    02 Aralık 2022 Cuma günü mesai bitimine kadar Birimimizin internet sitesinde belirtilen faks numarasına faks yoluyla veya e-posta adresine e-posta yoluyla veya şahsen yapılabilecektir.

ÖN DEĞERLENDİRME SONUCU

İlan Edilen Birim / Kadro

Spor Bilimleri Fakültesi / Araştırma Görevlisi

İlan Şartı