2021-2022 Özel Yetenek Sınavı Başvuru Ön Değerlendirme Sonuçları Yayınlanmıştır

11 Ağustos 2021 Çarşamba

Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü Sonuçları İçin Tıklayınız...

Antrenörlük Eğitimi Bölümü Sonuçları İçin Tıklayınız...


ADAY ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE;
 

1-Sınav 19 Ağustos 2021 Perşembe günü saat 10:00’da başlayacak ve diğer günler saat 09:00 ile 18:30 arasında devam edecektir. Ancak Sınav Yürütme Komisyonu gerekli gördüğü durumda saat değişikliği yapabilir.

2-Sınav aşağıda belirtilen şekilde yapılacaktır:

  • İlk gün; Beden Eğitimi ve Spor Bölümünü tercih eden kadın adaylar başlayacak ve ardından Antrenörlük Eğitimi Bölümünü tercih eden kadın adaylar ile devam edilecektir.

  • Diğer günler Beden Eğitimi ve Spor Bölümünü tercih eden adayların sınavı ile devam edilecektir.

  • Beden Eğitimi ve Spor Bölümü tercih eden adayların sınavı tamamlandıktan sonra Antrenörlük Eğitimi Bölümünü tercih eden adaylarla devam edilecektir. 

3- Sınav; ilan edilen Sınava Girecek Adaylar Listesindeki başvuru numara sırasına göre yapılacaktır.

4- Başvuru sırasını kaçıran adaylar, mazeretlerini beyan etmek ve Sınav Yürütme Komisyonu’nun uygun görmesi durumunda aynı gün diğer adaylardan sonra sınava alınacaktır.

5-Adaylar sınava girmeden önce BASVURU sıra numarasına göre GÖĞÜS numaralarını ilgili Görevli Masasından alacaklardır. Göğüs numarası almayan aday sınava alınmayacaktır.

6-Aday Göğüs numaralarını alırken; 2021 Giresun Üniversitesi Özel Yetenek Sınav Kılavuzu Madde 20’ de belirtilen Başvuru için Gerekli Belgelerin aslını yanlarında getirmeleri ve görevliye göstermeleri gerekmektedir.

7-Özel Gereksinimli(Engelli) adaylar sınava 23 Ağustos 2021 günü saat 14: 00 da gireceklerdir.