2024 Yılı Mezuniyet Törenimiz

28 Haziran 2024 Cuma

Fakültemiz 2023 – 2024 Akademik Yılı mezuniyet töreni, Kapalı Spor Salonumuzda Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Güven ÖZDEM, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Emel UZUNOĞLU, Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Mehmet TÜRKMEN, Üniversitemiz idari ve akademik personeli, öğrenciler ve mezun olacak öğrencilerimizin ailelerinin katılımı ile gerçekleştirildi.

Antrenörlük Eğitimi Bölümü ile Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümünden mezun olan toplam 85 öğrenci ve öğretim elemanlarının salonda yerlerini almasıyla başlayan tören, Üniversitemiz Devlet Konservatuvarı Türk Halk Oyunları Anasanat Dalı öğrencilerinin görsel şovuyla devam etti.

Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulunda Öğr. Gör. Erdem ŞAHİN'in bağlama resitalinin ardından, Fakültemiz Dekanı Prof.Dr. Mehmet TÜRKMEN ve Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Güven ÖZDEM, mezun öğrencileri tebrik eden konuşmalarını yaptılar.

Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Güven ÖZDEM ile birlikte mezuniyet kütüğüne plaket çakan, Fakülte birincisi, Beden Eğitimi ve Spor Bölümü öğrencisi Kübra KARASOY daha sonra mezun öğrenciler adına bir konuşma yaptı.

Bölümlerinde dereceye giren öğrenciler ile spor müsabakalarında dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesinin akabinde, mezun öğrenciler temsili diplomalarını aldılar. Dekan Yardımcımız Dr. Öğr. Üyesi Necati GÜRSES eşliğinde hep birlikte Öğretmenlik Yemini yapan öğrencilerimiz mezuniyet coşkusunu kep atma töreniyle zirveye taşıdılar.