!!!Kayıt Yenileme-Derse Yazılma İşlemleri Başlamıştır!!!

03 Eylül 2019 Salı

2019-2020 Eğitim Öğretim yılı Güz yarıyılı derse yazılma ve kayıt yenileme işlemleri 02-13 Eylül 2019 tarihleri arasında yapılacaktır. Anılan tarihlerden sonra kayıt yenileme ve derse yazılma işlemi yapılamayacaktır.

Yukarıda belirtilen tarihler arasında derse yazılma işlemlerini yapan öğrenciler 16-20 Eylül 2019 tarihleri arasında Akademik Danışmanları ile görüşüp ders kayıtlanma işlemlerini tamamlayacaklardır.

Ders ekleme-bırakma-silme işlemleri 23-27 Eylül 2019 tarihleri arasında Akademik Danışman onayı ile yapılacaktır.

02-13 Eylül 2019 tarihleri arasında kayıt yenileme işlemlerini yapmayan öğrenciler ders ekleme-bırakma-silme işlemi yapamayacaklardır.

Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği, Antrenörlük Eğitimi (Normal Öğretim), Antrenörlük Eğitimi (İkinci Öğretim) Bölümleri 1.Sınıf öğrencilerinin ders kayıtlanması ile ilgili herhangi bir işlem yapmayacaklardır.