GRÜ Masa Tenisi Takımı 1. Lig Şampiyonu Oldu

19 Mart 2019 Salı

GRÜ Masa Tenisi Takımı 1. Lig Şampiyonu Oldu
Üniversitemiz Masa Tenisi takımları, Üniversite Sporları Federasyonunun 13-17 Mart 2019 tarihlerinde Antalya / Kemer’de düzenlediği Türkiye Masa Tenisi 1. Lig müsabakalarından önemli bir başarıya imza attılar.

Antrenörlüğünü GRÜ Fen Edebiyat Fakültesi, Fakülte Sekreteri Erol Can’ın yaptığı takımlarımız, 4 gün süren müsabakalar sonucunda Giresun’a Lig 1.’liği ile döndüler. Caner Mehmet Baycaner, Bünyamin Kutluca, Furkan Zehir ve Arif Emre Akın’dan oluşan GRÜ Erkek Masa Tenisi Takımı, 49 Üniversitenin yer aldığı turnuvada 1. olarak Süper Lig’e yükselmeye hak kazandı.

İpek Tanrıyar, Betül Duruşkan ve Hülya Altun’dan oluşan Kadın Takımımız ise aldıkları bir yenilgi sonucunda turnuvayı 5. tamamlayarak, süper lig hedefini seneye bıraktı.

Giresun Üniversitesi olarak, erkek ve kadın takımlarımızın oyuncuları ile antrenör Erol Can’ı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.